15 maart 2007

Evaluatie van het programma en bedrijfspresentaties.

Vandaag al donderdag, de week vliegt voorbij. Het is niet alleen een leerzame, maar ook een leuke week. Er valt geen onvertogen woord, iedereen houdt rekening met elkaar en er wordt ook veel gelachen!

Vandaag is naast de tussentijdse evaluatie van het programma, tijd ingeruimd voor onze bedrijfspresentaties uiteraard geheel in het Engels. Vanmiddag is er ruimte voor ontspanning tijdens een rivercruise op de "Dee".

Op de foto Ton en Hans met hun verhaal over Jumbo, het bedrijf en hoe er wordt opgeleid. Wanneer je geïnteresseerd bent in mijn presentatie, die kun je: hier, downloaden!

Na afloop en tijdens de rivercruise hebben we afspraken gemaakt om eenmaal weer thuis in Nederland, verder te gaan met het uitwisselen van ervaringen en (opleidings)materiaal: van MBO2 t.m. HBO!

River Dee: Afon Dyfrdwy

70 mijl oftewel 110 kilometer lang. Stroomt door Engeland en Wales en vormt voor een deel de grens tussen beide landen! Meer over de river Dee vind je: hier en hier.

Het gebied waar je langs vaart is voor een groot deel eigendom van de Duke of Westminster die ook grote delen in het centrum van Londen bezit zie: hier. We vangen een glimp op van het optrekje, Eaton Hall, waar hij verblijft als hij hier is!

Naast het cultuur snuiven is het een ontspannen middag waarin we bijpraten en de ervaringen van afgelopen week kunnen verwerken. Meer foto's van de river Dee vind je: hier.

Meer foto's van het centrum van Chester: hier.

Geen opmerkingen: